Белослава вдигна два незаконни палата

Свързани новини

09.08.2012 14:24 0 | Прочетена (8059)

Певицата Белослава, която постоянно преиграва с природозащитни страсти, се оказа най-голямата лицемерка в родния хай-лайф, разкрива Всеки ден. Докато шумно се преструва на еко спасителка, тя тихомълком построи палати върху защитени територии на морето и на Витоша. В тези незаконни къщи тя хрупа биокраставици за 7 лв. и се прави на загрижена за природата.

Неотдавна певицата се опълчи срещу еко законите и показа истинското си лице. Тя е недоволна, че Министерство на околната вода и горите не й дава да строи в Природен парк Витоша. Белослава е собственик на имот във вилната зона Беловодски път - в границите на парка, който е защитена територия.

Природозащитничката вече е изсекла част от горите и вдигнала къща, в която живее и се въргаля върху кожи от одрани животни. Иска да построи и втора, която евентуално да продаде. Осъзнавайки, че няма как да издигне палат на Витоша, през април 2011 Белослава решава да атакува екоминистерството и да поиска имотът й да бъде изключен от парковите територии. Тя се аргументира с факта, че преди 10 години въпросните земи попадат едновременно в границите на парк Витоша и в устройствения план на София. Съвсем логично искането на певицата не е прието от държавните служители и Белослава получава отказ. МОСВ посочва заключенията на комисии, заседавали между 2002 г. и 2007 г.

Певицата е нагла и обжалва министерския отказ пред съда. Магистратите от своя страна допускат казуса за разглеждане и отменят решението на чиновниците да изключи имота на Белослава от границите на парк Витоша. Съдът нарежда на МОСВ да свика специална комисия, която да се занимае с казуса Белослава. От екокомисията обаче не се наеха да коментират пред медиите.

Менте природозащничката вече има опит със строителство на ръба на закона върху апетитни територии. Певицата притежава двуетажен палат в Княжево, също на територията на Витоша, както и хотел и къща Villarte в тузарския курорт Лозенец.

Летовниците негодуват, че само гостите на ВИП хотела могат да припарят на плажа към него. Най-нагло Белослава е забранила обикновените хора да събират тен на този плаж, като по този начин нарушава и Конституцията, и законите, според които плажната ивица е държавна собственост и всеки трябва да има достъп до нея.

Така Белослава съвсем заприлича на друг менте еколог - Иво Прокопиев. Докато подстрекава наивните зелени младежи да недоволстват срещу един или друг закон, Прокопиев усвои защитени територии на безценица, плати ги с фалшиви компесаторки и издигна палати там. По този начин известните използват екологичната тема за прикритие на собствените си безобразия срещу природата.

Всъщност, къщите и хотелът на Белослава са издигнати с помощта на нейния предприемчив баща, известният психиатър Борислав Стоянов, с прякор Доктора. В зоната на демокрацията той въртял бизнес с Илия Павлов и фамилията Луканови и натрупал солиден капитал. Доктора се занимавал с бизнес и още по времето на соца. Тогава той загазил като участник в контрабанда по делото, известно като Кожусите на Янчо Таков.

Белослава е плод на любовта на Борислав Стоянов и известната актриса Анета Сотирова. Певицата дължи името си героиня от филма Сватбите на Иван Асен. Анета Сотирова също не остава назад от мъжа си - освен, че е собственик на огромна къща на морето, тя притежава и столичен ресторант Гара за двама, на името на прочутия съвентски филм с участието на Людмила Гурченко и Никита Михалков.

Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

Няма коментари към тази новина !

econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.






Приятели: слава бг | 19min |