Нина Никол: Цялото семейство крадци и изкормвачи на кучета са лекари

Свързани новини

17.04.2014 17:28 1 | Прочетена (410133)

"Цялото семейство крадци и изкормвачи на кучета са лекари", това сензационно разкри Нина Никол във ФБ страницата си по повод откраднатото и изтезавано куче Дори, което се превърна в герой тези дни, след като полицаите го спасиха от жестоката касапница в ж.к. Иван Вазов, София. "Аз съм част от екипа на Зоополиция (да спрем издевателствата над животни) и разбира се направихме собствено разследване, докато институциите са замрели пред този огромен проблем със убийствата на животни" - споделя Нина Никол.
Журналистката разкрива, че двете крадли майка и дъщеря се казват Христина Дочева Плочева и Дочи Плочева. Христина е омъжена за Михаил Плочев, който работи в Гръдна хирургия на СБАЛ белодробни болести "Света София", а през свободното си време според съседите  изкормва безстопанствени и откраднати домашни животни.
Д-р Христина Дочева Дочева-Плочева в момента работи в Исул. Тя е завършила медицина през 1987 г. в Медицинска Академия, София. От 1987 до 1990г. е Ординатор в отделение по клинична лаборатория на Обединена Районна Болница - гр. Благоевград. От 1990 до 1995г. е асистент в УНСБАЛ "Св.Екатерина". От 1995г. е старши асистент в УНСБАЛ "Св.Екатерина". Специализирала е и в Германия. Дъщерята Дочи също е лекар и работи в клиника за лъчелечение.
Семейството има частна лаборатория (медико-диагностична лаборатория д-р Дочева), която вече мирише на смърт. Един куп организации и популярни лица са се захванали в изобличаването на семейството-убийци на животни и няма да се откажат, докато не бъдат изправени пред Темида.

Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

Няма коментари към тази новина !

econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.






Приятели: слава бг | 19min |