Криминализират доматите

22.11.2012 15:41 0 | Прочетена (1779)

На спешно заседание на Министерския съвет късно снощи стана ясно, че разпространението и притежанието на домати е тежка криминална проява и може да бъде наказвано с отстрелване на място, или ако човек побегне - преследване и отстрелване на колкото места е нужно, предаде сайтът Неновините.
 

"Доматите са малки, но достатъчно тежки. Меки, но достатъчно твърди. Цапат. Подъл, нехуманен зеленчук е това. Ще го изкореним" - обясни премиерът Бойко Борисов пред медиите.

Вицепремиерът Дянков обяви, че е гледал цифри, според които доматите са полезни, но причинавят и рак, както и цапат очила при определени балистични прояви.

Вътрешноработният министър Цветан Цветанов потвърди, че доматите ще бъдат преследвани с цялата строгост на закона, както и няколко контролни палки в бъбреците за всеки случай. Той допълни, че и сините домати ще влязат под ударите на закона, тъй като много от служителите на МВР са далтонисти и не различават продълговати от кръгли форми.

От БСП се опитаха да яхнат доматената вълна и да обвинят правителството, че се страхува от червения цвят, но бързо бяха затапени да си седят с процентите на извънредно жизнената трета възраст и да не се опитват да вкарват нелепия си социализъм в домата - едно шармантно мезе и истински обединител на нацията.

Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

Няма коментари към тази новина !

econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.






Приятели: слава бг | 19min |