Петзвезден хотел за кучета отвори врати в Ню Йорк

Свързани новини

02.10.2012 13:20 1480 | Прочетена (12499)

Петзвезден хотел за кучета отвори врати в Ню Йорк. D Pet Hotels не е обикновено място, където да оставите своя домашен любимец временно. Той предлага всички услуги, за които можете да се сетите, и изпълнява всички желания на кучетата.

Стаите са с огромни телевизори и легла, за да се пресъздаде абсолютно точно домашната атмосфера, на която са свикнали най-добрите приятели на човека.


"Когато домашните животни са далеч от дома и собствениците им, те се чувстват нещастни и изнервени. Ние се стараем да си играем с тях и да ги занимаваме цял ден, за да не усетят липсата на домашната атмосфера. Много хора смятат, че е прекалено в кучешки хотел да има огромни телевизори, легла и дивани, но всъщност повечето домашни любимци са свикнали с подобни мебели, а ние не искаме нищо да им липсва", споделя собственичката Кери Браун.


Спа процедури, маникюри, прически - всичко за домашните кучета се предлага в луксозния хотел. Дори има специална стая за игра и забавления.


Въпреки икономическите проблеми на много американци, кризата ни най-малко не е засегнала разходите им за техните домашни любимци. Очаква се, че тази година американците ще похарчат 53 млрд. долара за животните, които отглеждат, което е рекорд за тази статистика. Доказателство за това е и самият хотел в Ню Йорк, който вече има редица резервации.

Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

Няма коментари към тази новина !

econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.






Приятели: слава бг | 19min |