Депутат от ГЕРБ стреля с пушка по домашни кучета в София

Свързани новини

17.05.2019 10:32 0 | Прочетена (1015)



    След европачките върху тортата и купените евтино апартаменти в столицата от щерките му, депутатът от листата на ГЕРБ Хасково Георги Станков (познат като Семката) лъсна и в ново амплоа – като стрелец по домашни животни. На 14 май в 20.00 часа в столицата Станков направил опит да убие кучетата в съседния двор. Излязъл на балкона си, насочил пушка и произвел изстрел съвсем целенасочено по домашни четириноги в съседния двор, съобщава сайтът Хасково прес.

Не уцелил с първия път, но втори опит нямало, понеже видял стопанката на кучетата в двора. При изстрела, тя се развикала и Георги Станков се шмугнал вътре,  разказва в поста си във Фейсбук Dani Lu, собственичката на кучетата.

„Четириногите са прибрани от улицата, ваксинирани, кастрирани, чипирани с лични средства“, разказва жената. „Бивши безстопанствени кучета, за които съм поела грижата (демек върша работата на държавата). Две от тях са инвалиди“. Кучетата живеели в апартамента на стопанката си. „Ако не бях в този момент на двора, със сигурност щеше да има жертви“, споделя тя.

Случката се е разиграла в двора на родителите й, които жената често посещавала. „Да, понякога лаят, но нищо фрапиращо“, отбелязва Dani Lu. Тя добавя, че дава тази информация за тези, които ще решат, че едва ли не, ако наоколо има лаещи кучета, е ОК да ги обстрелящ, щото виждаш ли те дразни.

Дни преди този случай, жената намерила отрова в двора и по думите й вече е наясно кой я е подхвърлил.

„Този мухъл Гошо е дошъл от село, където е гледал дини, станал е депутат, демек се е клел да служи на народа и да спазва закона и дава пример. Този същият мухъл години наред е вилнял в родния си край, името му е свързано с не един скандал. Но мухълът се чувства безсмъртен и може спокойно да си позволи да използва оръжие посред бял ден срещу живи същества. Такива, за които би трябвало да се грижи – ветеринарен лекар е все пак. Нищо, че вместо да лекува се е облажвал на служба в БАБХ. Някой хора си вярват твърде много, време е да се приземят“, пише в поста си стопанката на кучетата.

През 2018 г. Станков се прочу с кичозната торта за 55-ия му рожден ден, украсена със златна глазура, депутатска снимка в златна рамка и 500-еврови пачки от захарно тесто.

Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

Няма коментари към тази новина !

econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.






Приятели: слава бг | 19min |