Юлияна Дончева атакува челно Дънди Прешъс

Дънди

Свързани новини

09.08.2012 14:58 18539 | Прочетена (514061)

Юлияна Дончева, член на Националното ръководство на ГОРД, поиска от БНТ и СЕМ спиране на рекламата на Дънди прешъс металс, в която се казва, че концесионерът е "с отговорност към обществото". От ГОРД призовават ръководството на Българската национална телевизия да изпрати журналисти в регионите на Челопеч и Крумовград, за да проверят как канадската компания съсипва българската природа и разболява българите.
 
 
До генералния директор на БНТ
г- жа Вяра Анкова
с копие до
УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА БНТ и
Председателя на СЕМ
Г-н Георги Лозанов


Уважаема г-жо Анкова,

От името на Националното ръководство на ГОРД се обръщам към Вас с искането, да бъде свалена незабавно рекламата на канадската компания "Дънди прешъс металс", в която се казва, че концесионерът е „с отговорност към обществото". Ние от ГОРД питаме, каква отговорност към българското общество има една чуждестранна фирма, която чрез дейността си, по безпардонен начин съсипва българската природа и разболява българите? Методите, при които се работи са вредни за здравето, тровят се подпочвените води и реки в близост до обектите, върху които оперира „Дънди прешъс металс”, ограбват се ресурсите на страната и се подлага на системен риск опазването на културно-историческото ни наследство в Крумовград. Във връзка с всичко това призоваваме ръководството на Българската национална телевизия да изпрати журналисти в регионите на Челопеч и Крумовград, където ще видят потресаващи факти, подкрепящи нашите твърдения. Припомняме Ви, че БНТ е обществена телевизия, издържаща се предимно от данъците на всички нас и не може да бъде купена за жълти стотинки от всеки недобросъвестен "инвеститор". С тези си действия ще запазите репутацията на обществената медия, която Ви е поверена и която трябва да представя фактите такива, каквито са и да е „с отговорност към обществото”. За онези, които ще се направят, че не са чували за проблема, искаме да припомним кои са „Дънди Прешъс металс” – компания, която със съгласието на управляващите от Костов до сега граби златото на Челопеч и Крумовград, оставяйки на страната ни жълти стотинки, болни хора и съсипана природа. Очакваме Вашата бърза реакция и своевременен отговор на нашето искане, за да не остане в обществото усещането, че истината има цена.

Юлияна Дончева
Член на Националното ръководство на ГОРД

Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

 • 915 Adriandueby
  03.12.2021 16:29

  Hello. And Bye.

 • 914 Adriandueby
  02.12.2021 17:51

  Hello. And Bye.

 • 913 Charlesdub
  02.12.2021 03:28

  The most varying porn is waiting exchange for you on this site and is ready to dip you into the elated of quite debauchery as in a little while as possible. If you are willing to trusteeship us and obediently shell out your time here, you can be steady that you desire enjoy such amazing debauchery. After all, just the hottest videos are comfortable in this village specifically so that you can masturbate on them with grievous pleasure. So, don't valid ts tayla accompany the clips, but take a show section in them. You can be inevitable that this behavior will refrain from you have a like a undisturbed methodical on adult websites.

 • 912 uefvegodod
  28.11.2021 04:07

  Aborazuya Icegicbde mle.ykup.econews.bg.sak.sw http://slkjfdf.net/

 • 911 uyuucero
  28.11.2021 02:53

  Usikoporu Oracyo fnd.mvxc.econews.bg.zxy.vs http://slkjfdf.net/

Виж всички
назад
01|183
econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.


Приятели: слава бг | 19min |