Ето хотела на Рашидов в Алпите

08.07.2016 13:37 2 | Прочетена (6939)

Семейство Рашидови приветства с добре дошли гостите на сайта на хотела си край световноизвестния скикурорт Кицбюел в Австрия. При това дава леглата в алпийското си шале доста изгодно – от 69 до 99 евро в момента. Всеки може да види това на bambi.tirol. Всеки и се запитал откъде пари, ако е вярно, че фамилните  са изгорели в КТБ? От некачествените мегапроекти за Квадрат 500, който никой не посещава, и за Ларгото в сърцето на София? От бутафорните крепости за 350 млн.лв. по европрограмите, заради които сега не искат да ни пуснат фондовете по новия период? Някои работи стават ясни от разследване на Биволъ: „Синът ми няма хотели, той напусна България“ – заяви вчера на пресконференция министърът на културата Вежди Рашидов.
Това твърдение е частично вярно. Възможно е Вадим Рашидов да няма хотели в множествено число. Със сигурност обаче той стопанисва един хотел, който се намира в Тиролските Алпи в Австрия.
Тази информация е излизала в медиите още през 2014 г., но Биволъ се снабди и с документални доказателства.
Сайтът на семейния хотел Bambi Elmau привлича български туристи с публичен анонс: „Имаме удоволствието да ви приветстваме с „Добре дошли“ в нашата къща… Сем. Рашидови“ (подчертаването е на редакцията).
Проверка в регистъра за домейните .tirol показа, че собственик и регистратор на домейна на сайта е фирмата Rashidov OG, а като контакт е посочен Вадим Рашидов.
Ние добавяме, че мястото е фантастично – в система от 279 км свързани писти с 91 лифта, а не 1 като на Банско за 30-ината километра писти на нашия курорт.Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

  • 002 aloqiuw
    19.02.2019 15:17

    http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Buy Amoxicillin http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

  • 001 aremadeq
    19.02.2019 14:42

    http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.


Приятели: слава бг | 19min |