Борбата за въздуха, пътищата и мостовете продължава за най-младия депутат

Борбата за въздуха, пътищата и мостовете продължава за най-младия депутат

Свързани новини

07.06.2024 11:43 0 | Прочетена (130)

Георги Кръстев е най-младият депутат в 49-ото Народно събрание, като за 1-годишния мандат успя не само да спечели парламентарни битки.

Целта дипломирания юрист - първенец на своя випуск, е да продължи да се бори за каузите, зад които е застанал, и в 50-ия парламент. И затова отново е кандидат в 19-и Русенски избирателен район.

Кръстев стана популярен с битка родният му град да диша свободно и като единственият член на екокомисията на парламента с кауза. 35 г. след задушаването от румънски завод, дунавската столица на България е изложена на опасност да попадне в ситуация като през 1988 г. заради инсинератор в Гюргево.

Двете правителства на ППДБ и служебните кабинети не предприеха нищо, за да защитят русенци и хората от областта. Кръстев постави темата в дневния ред на българската политика. И осъществи натиск върху екоминистерството и старт на обществена дискусия.

Член на транспортната комисия на парламента, Георги не спря да настоява  за реализирането на магистралата Русе – В.Търново, която беше забравена в последните 3 години безвремие. Като изключим снимките пред медиите на експремиера Денков със символична първа копка.

Народният представител на Русенска област активно участва и в протестите срещу претоварения трафик на Дунав мост. Той не обещава като някои популисти нови 5 подобни съоръжения над великата река. Но настоява, че има нужда и трябва да се построи един нов мост. Особено, след като последният кабинет на ППДБ не успя да осигури пълно приемане на България в Шенген.

„Всичко, за което се боря, със сигурност ще бъде реализирано при убедителна победа на ГЕРБ на изборите, гарантираща стабилно и прагматично управление в следващите 4 години”, категоричен е най-младият депутат.   

„ Като млад човек, моята кауза е постигането на по-добра среда за живот. За да може нашето поколение да продължи развитието си в България. А тези, които са извън родината, да искат да се върнат, казва Георги Кръстев - Имам традиционни възгледи, имам силна енергия и свеж поглед върху политиката. Боря се да направя нашата родина по-стабилна и по-сигурна”.

За Георги Кръстев с №22, преференция 102 в бюлетината за 19-и МИР

Неплатена форма

 

 


Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

Няма коментари към тази новина !

econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.


Приятели: слава бг | 19min |