Първи поглед към влаковете Orient Express, които ще се върнат в Италия през 2023 г

Orient Express

Свързани новини

05.01.2022 11:26 0 | Прочетена (489)

Едно време можеше да се качиш на бляскав нощен влак и да пътуваш по италианското крайбрежие, разглеждайки ледените алпийски върхове и обширните гори, докато пътуваш. Да прекосите страната, гледайки суматохата на Милано – а след това и великолепието на Флоренция. Да се потопите в невероятно романтичен италиански филм и това беше страхотно.

 Скоро можете да направите това отново, тъй като Orient Express ще се завърне в Италия през 2023 г. Шест нови влака ще свързват Париж, Рим, Сплит и Истанбул, с няколко различни маршрута, достъпни за пътниците, които искат да преживеят отново блясъка на железопътното пътуване на ХХ век.


Точните маршрути все още предстои да бъдат потвърдени, но влаковете ще се движат и по дължината на Италия, като в Рим ще бъде открит специален хотел Orient Express – което означава, че гостите могат да се задържат в столицата за малко по-дълго. След това влаковете ще се движат покрай далматинското крайбрежие на Хърватия и накрая ще се придвижат в Турция.

Както показват тези снимки, на борда ще намерите изискани заведения за хранене, забавления и лаундж бар. А що се отнася до самите кабини? Помислете, че дизайнът от средата на века се среща със съвременния шик. Много, много яко.

 

Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

Няма коментари към тази новина !

econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.






Приятели: слава бг | 19min |