Спа хотел за кучета и котки отваря във Велинград

Свързани новини

26.02.2021 13:46 0 | Прочетена (701)

Първият спа хотел за кучета и котки ще отвори през тази година във Велинград, съобщава travelbulgarianews.bg. С това от дестинацията се надяват освен като балканската спа столица да се прочуят и като дестинация за домашни любимци. За питомниците ще бъде изграден огромен комплекс с хотелска част, болница, помещения за рехабилитация и следболнична помощ,мол за дрехи, храна и други екстри за домашни любимци, фризьорски салон, професионална зала за киноложки и фелиноложки изложби, ветеринарни семинари и конференции. Освен това за домашните любимци са предвидени и 4 големи площадки за разходка. Две от тях ще са с басейн, а другите две – с тренировъчно трасе.
Домашните любимци ще бъдат глезени с различни по вид и състав минерални води, лекуващи опорно-двигателни заболявания, с които Велинград е известен. Освен това са предвидени и соленоводни процедури, подходящи за кожни заболявания. Всяка котка или куче ще бъде настанена в апартамент с площ от 2,5 до 8 квадрата, в който ще разполага със собствен индивидуален двор за разходка, както и със самостоятелна климатична система, така че всяко животно да се наслаждава на оптималната за породата му температура.

По всяко време собствениците ще могат да виждат какво се случва в момента с домашния им любимец, благодарение на постоянна онлайн връзка. Докато притежателите на кучето или котката се наслаждават на собствена ваканция във Велинград, домашният любимец ще може да бъде дресиран, хранен според предпочитанията на собственика, разхождан или глезен със спа процедури за животни. Или пък професионални дресьори да се погрижат освен за здравето му и за доброто му възпитание.

Освен това ще се предлагат пакети за отстъпки за ваканция във Велинград за двуноги и четириноги, както и членски карти за отстъпка. Всички хотели в спа столицата вече ще приемат домашни любимци, просто питомниците ще бъдат настанявани в собствени покои, в комплексът, който се строи в началото на града. Инвестицията в проекта е милиони левове, а първите домашни любимци ще бъдат посрещнати за спа глезотии до края на годината.

Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

Няма коментари към тази новина !

econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.






Приятели: слава бг | 19min |