Плаващ хотел за сиянието в Швеция

13.07.2019 09:26 0 | Прочетена (320)


    Плаващ хотел отваря врати в Швеция и може да се окаже уникално преживяване. Той се намира в езерото Lule в Лапландия, където предлага уелнес процедури на най-високо високо ниво по границите на Северния полярен кръг.

Хотел и СПА центърът Arctic Bath, проектиран от архитектите Бертил Харстрьом и Йохан Каупп, замръзва в река Lule през зимата и плува по върха на водата през лятото. Arctic Bath and Spa предлага уелнес и почистващи процедури чрез спа партньорите Kerstin Florian. Предвижда се отварянето му през февруари 2020 г. и вече са налични резервации.

Гостите ще могат да останат в една от шестте плаващи дървени колиби, с минимални интериори, които поставят акцент върху заобикалящата гледка. Всяка колиба има печка на дърва за особено студени дни. Хотелът иска да потопи посетителите в саамската култура и да видят по невероятен начин Северното сияние.  Три дни в хотела- с настаняване в плаваща кабина, закуска, вечеря с пет ястия, програма, свързана със северното сияние и спа центъра - струват около 4500 евро на човек. 

 

 


Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

Няма коментари към тази новина !

econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.


Приятели: слава бг | 19min |