Малки дървени бунгала с големи перголи борят зноя в Израел

24.04.2018 11:16 0 | Прочетена (872)

Красиви малки къщи, проектирани от израелската Ron Shenkin Architecture, осигуряват облекчение от жаркото слънце благодарение на своите големи и динамични перголи. Разположени на северното крайбрежие на Израел, бунгалата Dor Holiday предлагат спокойно крайморско убежище за тези, които искат да избягат от шума и суматохата.

Кабините са изградени от хоризонтални дървени лайсни и имат големи перголи, които осигуряват сянка под горещото лятно слънце. Откритите палуби предлагат изглед към частните градини и морето в далечината.

От палубата големи плъзгащи се врати водят към интериора, който през деня се озаряван от дневна светлина. Вътре има просторна всекидневна, която води към кухня. Банята, в която има и хидромасажна вана, се намира на гърба на бунгалото.

Дървените бунгала се предлагат в различни размери със студиа или с отделни спални. Уютното обзавеждане прави жилищните помещения удобни и приветливи. Зад бунгалата гостите могат да се насладят на общ басейн и просторна зала. Компактните кабини са сглобяеми са построени върху бетонни плочи, за да се намали отпечатъка им върху пейзажа.


 Източник: GreenTech.bg

Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

Няма коментари към тази новина !

econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.






Приятели: слава бг | 19min |