Нов парк в Абу Даби ще има заслонена „градска гора“

19.09.2016 13:25 0 | Прочетена (639)


Архитектурната фирма Benoy публикува първите рендери от своя проект за преустройството на парка Шейха Фатима Бин Мурабак в Абу Даби. Главният план за реновацията, която би трябвало да завърши до 2018 г., ще включва закътан лесопарк, център за съвместна работа, велопътеки, детски площадки, фитнес зони и голям амфитеатър за представления и събития, съобщава Greentech.bg.

Паркът ще превърне бившия парк Халидя Лейдис в енергично и жизнено градско пространство с микс от най-съвременните функции, дейности и събития. В допълнение към пространствата, които могат да се преобразуват, проектът включва редица устойчиви характеристики. Очаква се той да се превърне в символ на икономическата диверсификация и растеж.

„В Benoy сме изключително от своя опит в областта на сплотяването на различни общности посредством пространства, които размиват границите на норма, изненада и радост – и позволяват на хората да им се наслаждават по свой собствен начин”, каза Пол Прийст, директор и ръководител на MENA Studios Benoy.

Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

Няма коментари към тази новина !

econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.






Приятели: слава бг | 19min |