Британци търсят у нас бизнес-възможности в ядрената енергетика и екологията

05.03.2015 10:45 0 | Прочетена (989)

Около 60 компании от Великобритания ще посетят Букурещ и София от 9 до 12 март като част от инициативата „GREAT Mega Mission 2015”.

Търговската делегация ще включва британски компании от четири важни сектора: ядрена енергетика, нефт и природен газ, обществен транспорт и околна среда и води.

„GREAT Mega Mission 2015” има за цел насърчаване на двустранната търговия и е част от усилията на Търговския отдел към британското министерство на бизнеса, уменията и иновациите за удвояване на бизнеса на Великобритания с Централна и Източна Европа до 2020 г. Делегацията ще води Н. Пр. Брайън Уилсън, бизнес посланик на британския министър-председател и бивш енергиен министър.

„GREAT Mega Mission 2015” започва в Букурещ на 9 и 10 март и продължава в София на 11 и 12 март.

По време на двудневния престой в София, британските компании ще се срещнат с представители на правителството, местни търговски асоциации, големи български компании и експерти от четирите приоритетни сектора. Програмата включва индивидуални срещи между британски и български компании, които ще предоставят възможност за по-задълбочено запознаване с възможностите на пазара.

Facebook Сподели във facebook.com

Коментари

Няма коментари към тази новина !

econews.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.






Приятели: слава бг | 19min |